Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 ianuarie 2008

Despre cursuri spirituale cu plata

Salut!
In ultima perioada a crescut numarul celor care organizeaza cursuri ,workshopuri spirituale ,iar preturile sunt destul de variate.Cel mai recent au aparut invatatori shaumbra care tin cursuri de trei zile cu taxa de 500 dolari.
Recunosc ca am avut opinii diferite privind aceste taxe si daca scriam acest mesaj cu un an in urma ar fi fost vehement contra acestor practici.Treptat am acceptat si acest mod de a raspandi intelegerea spirituala,am acceptat si pe cei/cele care o practica.Acum consider ca oricum acestia au facut cheltuieli ,depun o munca si unii traiesc numai din aceste activitati.Iar aceste cursuri nu sunt obligatorii ,cine simte ca il ajuta va gasi banii solicitati de organizatori si creatorul din cursant il va sprijini sa gasesca modalitatea de a avea sumele cerute,,care reprezinta in fond o energie ,nu-i asa..Discutabile sunt inca marimea sumelor cerute.
Pe de alta parte tin sa precizez ca aceste cursuri creaza numai un supot energetic pentru cursant ,o rezonanta ,dar nu conduc automat la ...iluminarea/mantuirea cursantului.Asta presupune intelegere ,alegere si permiterea de catre cursant ,inainte de a urma respectivul curs.
Personal consider ca in aceasta perioada fiecare persoana este propriul invatator si nu am nevoie de aceste cursuri.Dar cine considera ca are nevoie ,sa le urmeze ,daca alege aceasta .
Ma consider un standard shaumbra care invata in continuare ,si care raspunde cand este intrebat ,spunand opinia mea ,fara nici o taxare.Este calea mea si o respect pe a altora.
Eu Sunt,un standard c.c.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Namaste, George!
Te salut si te felicit pt site-ul tau! Recunosc in tine un OM realizat spiritual si ma bucur sa te avem printre noi, pionierii noii ere spirituale!
Astept sa ne intilnim cind revin in tara, in septembrie.

Dumnezeu sa te binecuvanteze!
AMIN

Anonim spunea...

Salut .Frumos site.Si eu am fost la astfel de cursuri si sincer m-au ajutat.Acum ma duc dinou la altele organizate de Confidence Learning Center www.clcenter.ro.Pentru cei ce doresc vi le recomand cu caldura .Multa bafta in continuare

Anonim spunea...

Namaste. Eu am tot urmat cursuri in Romania precum si in afara ei. In romania am observat ca exista foarte putine metode tratate cat de cat decent. de curand am absolvit un curs Theta Healing care a fost absolut uimitor. uimitor pentru ca pretul a fost decent iar rezultatul a fost maxim pentru mine. check this... www.thetahealingbucuresti.ro ! acolo am gasit un om absolut minunat care stie ce face. unul dintre putinii de altfel.. cursul acesta de care vorbesti, de 500 euro l-as incerca si eu, atunci cand voi avea si bani. deocamdata, suma asta este mult prea mare pentru mine.

Anonim spunea...

Urmati cursuri sa va reamintiti ceea ce stiti!Fiindca totul este in noi.Cu unele cursuri putem rezona ,cu altele nu,fiecare alege cu ce rezoneaza.Pana cand iti dai sema ca nu mai ai nevoie de cursuri ,ca a continua devine o intelectualizare,o blocare in minte,o neancredere in tine insuti.Si fiecare stie/mai ales simte ce este potrivit lui,care nu se aseamana cu ce se potriveste altuia.Deci sa acceptam pe fiecare,nu este o regula/cale identica la toti.

Anonim spunea...

urmati cursuri daca aveti bani si nu aveti ce face cu ei , spiritualitate nu ar trebui sa fie de vanzare ,deci unde este cu plata si nu din dragoste ceva este putred