Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 ianuarie 2008

Frica de moarte nu ne lasa sa traim!

Fiecare dintre noi a observat/simtit tristetea si suferinta umana la moartea unor persoane dragi ,apropiate si stie cum se discuta despre evenimente care au provocat moartea unor persoane ca fiind tragice ,dramatice.Iar eu am trecut prin diverse etape de intelegere privind la ceea ce se "intampla" cand moare cineva.Ati observat ca mor oameni de toate varstele ,ca nu este nici o regula privind varsta la care se moare ,nu este nici o logica si pare de neanteles dece anume se intampla asa ceva.
Iar oamenii sunt infricosati de moarte inca din copilarie,vazand cum se comporta cei adulti in situatii cand moare cineva.
Cu intelegerea de acum pot afirma ca viata este vesnica ,ca ceea ce suntem noi cu adevarat ,adica Spirit/Suflet nu moare niciodata ,ca noi avem un trup dar nu suntem numai trupul si mintea noastra.Acestea din urma sunt gazde pretioase ale Sufletului nostru care a venit sa experimenteze in taramul fizic,iar cand si-a terminat treaba ,pleaca in taramul spiritual ,nonfizic ,prin poarta denumita moarte.La venire in taramul fizic din cel eteric intram prin usa/poarta nasterii .
Frica si tragedia care se face la moartea cuiva este datorita faptului ca s-a uitat cine suntem cu adevarat ,ca noi suntem in comuniune cu Dumnezeu chiar daca nu stim aceasta ,desi religia spune ca dupa moarte plecam in viata de dincolo ,pe alt taram (rai sau iad),o parte din oameni nu cred aceasta ,se indoiesc.,au frica de moarte.Si frica cotidiana de moarte ii face sa nu poata trai viata lor in liniste si pace ,cu bucurie ,cu intelegerea vietii.
Fiecare suflet alege cand sa vina in taramul fizic si cand sa plece in taramul spiritual.Momentul si imprejurarile mortii sunt alese de sufletul in cauza si nimeni nu este vinovat de aceasta ,nu este vorba de nici o judecata a lui Dumnezeu,care ne-a dat liber arbitru si nu judeca pe nimeni.
Este un lant intreg de contracte la nivel de suflete inainte de venirea in taramul fizic ,un numar de experiente pe care si le propune sa le faca pe Pamant si toate acestea determina cand si cum pleaca fiecare din taramul fizic.
Sunt numeroase marturii ale unor oameni reveniti la viata dupa moarte clinica ,dupa starea de coma ,care povestesc ,isi amintesc de intalnirile din taramul eteric si care isi schimba total viata dupa aceste evenimente.Sunt multi oameni care isi reamintesc vieti anterioare ,oameni si locuri unde au trait in alte vieti.
Dar ceea ce face dificila intelegerea mortii ,a faptului ca la nivel de Suflet fiecare alege cand./cum pleca(prefer sa scriu.,spun asa in loc de moarte..)este din cauza ca in majoritatea cazurilor decizia provine de la nivelul subconstient si/sau supraconstient al persoanei ,deci aceasta nu este constienta de decizia luata.Putine persoane ajung sa intelega si la nivel constient cand pleaca si acestea au o stare de pace si liniste,sunt impacate cu ele insele.
Chiar daca stim si intelegem cine suntem si ca moartea este o trecere catre alt taram/dimensiune evident ca manifestam tristetea de a ne desparti de cineva drag ,cunoscut .Dar nu mai avem acea stare perpetua de frica si nu mai facem o tragedie prelungita cand pleaca cineva dintre noi.
Recent a aparut o carte deosebita la Ed.For You ,se numeste"Acasa cu Dumnezeu" Este o carte minunata care explica pe larg procesul mortii si aceasta coincide cu ceea ce stiam eu ,dar sunt multe elemente suplimentare ,minunate.Continutul cartii este preluat prin channeling ,este un dialog cu divinitatea a lui Neal Donald Walsch deci nu reprezinta niste pareri ale unui uman.
Desigur am exprimat niste opinii personale si fiecare crede ce simte el ,conform discernamantului sau.Intelegand insa ce este moartea ,dispare frica de moarte si putem trai viata in linistea si bucuria de a fi fii si fiice de Dumnezeu ,stiind ca viata este vesnica si se schimba numai forma sa de manifestare.
Cu pace si iubire,
un standard c.c.

Niciun comentariu: