Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 24 septembrie 2014

IMBRATISATI VIATA SI VIATA VA RASPUNDE LA FEL !

Majoritatea problemelor care exista in viata noastra ,a oamenilor pot fi rezolvate,eliberate din calea noastra ,daca alegem viata ,daca alegem la nivel de pasiune a inimii sa traim,sa alegem si sa permitem viata .Majoritatea oamenilor nu sunt hotarati daca vor sa traiasca sau aleg calea   lui "sa supravietuim","doar suficient"!Chiar daca la nivel mental toti cred ca ei vor sa fie sanatosi si cu abundenta ,la un nivel mai profund al lor,nu vor aceasta ,nu sunt hotarati sa aleaga viata ,au o teama care ii impiedica sa aiba incredere in ei ,cautand  ceva in afara lor,desi au totul in ei,adica pot obtine ce vor prin conectarea la divinitatea din interiorul lor.Acesti oameni sunt mereu suparati ,frustati pe viata considerand ca oricine altcineva este vinovat de viata lor,dar numai ei ,prin alegerile lor ,prin ceea ce cred si-au adus problemele respective in viata lor.Iata ce spunea Maestrul Ascensionat Tobias pe aceasta tema;

"...

Dacă  alegeţi să îmbrăţişaţi viaţa... atunci încetaţi să o urâţi. Încetaţi să fiţi supăraţi pe viaţă. Încetaţi să vă simţiţi frustraţi.

Acest lucru este simplu. Viaţa este simplă... vedeţi voi. Încetaţi să descifraţi acest lucru. În acest punct în care sunteţi voi aveţi o alegere de făcut, fie îmbrăţişaţi viaţa, sau alegeţi moartea. Poate nu mâine... poate peste câţiva ani. Dar, încet o să vă ofiliţi. Voi a-ţi văzut cum se întâmplă la alţii, i-aţi văzut pe cei pe care îi iubiţi, cum încet se ofilesc.
Dacă nu îmbrăţişaţi viaţa – dacă nu îmbrăţişaţi energiile vieţii – acest lucru se întâmplă, vă ofiliţi. Dacă îmbrăţişaţi viaţa în fiecare moment, în fiecare zi, aveţi parte de bucurie în tot, în tot... doar dacă îmbrăţişaţi viaţa... dacă îmbrăţişaţi aceste Energii Noi despre care noi vorbim, aceste energii despre care noi spunem, “când vor veni la voi”..... ele au să vină la voi. Aceste lucruri stau în afara câmpului vostru energetic chiar acum pentru că nu sunteţi siguri ce vreţi de fapt.
Voi îl întrebaţi pe Dumnezeul în fiecare zi, vă întrebaţi pe voi înşivă în fiecare zi în legătură cu viaţa. Noi vă spunem că totul vine la voi, şi viaţa vine la voi. Dar, ea aşteaptă pentru ca voi să luaţi decizia - ALEGEŢI SĂ ÎMBRĂŢIŞAŢI VIAŢA? - nu numai formal... nu aşteptând ca cineva să ia acea decizie pentru voi... nu aşteptând ca o serie de lucruri bune să se întâmple în viaţa voastră înainte ca voi să decideţi dacă continuaţi viaţa sau nu. Lucrurile bune au să vină la voi când o să luaţi o decizie...."-Tobias
Nu-I asa ca a exprimat foarte clar ca daca noi  alegem si imbratisam viata,fara a astepta ceva de la altcineva ,viata noastra se va schimba?
Pe aceasta tema ,a alegerii si imbratisarii vietii,a permiterii sa traim cu incredere in noi insine ,am exprimat acestea si in versuri,ca o sinteza a mesajului,asa ca sa ne distram;
 

             ALEGEREA VIETII IN NOUA ENERGIE

                     

                         De Georgica S.

 

Vechea calatorie in dualitate este acum terminata

In Noua Energie viata noastra incepe a fi exprimata

Vin catre noi experiente si situatii noi provocatoare

Si depinde numai de noi  ca sa le facem  creatoare !

                         ***

Raspunsul la orice intrebare il gasim la noi,in interior

Nu in afara noastra  de la altcineva care ar fi superior.

Raspunsuri accesam cu respiratie adanca ce permite

Ca informatiile sa fie simtite si nu prin minte gandite .

                        ***

Aceasta presupune sa avem incredere in  ce simtim

Incredere si intelegere in ceea ce permitem sa primim

Fara  o presiune a mintii intelectuale,fara sa gandim

Doar sa ne deschidem ,sa permitem sa fim si sa stim!

                          ***

Energia Noua curge prin fiecare ,  nu o restrictionati

Sa nu incercati sa o blocati   dorind  sa o depozitati !

Energia Noua curge , ea este o energie in expansiune

Sa o folositi pentru creativitatea voastra , cu pasiune!

                          ***

Dragi prieteni este timpul ca noi viata sa o imbratisam

Cu tot ceea ce ne aduce  noua, fara  sa mai  ezitam !

Daca voi nu imbratisati viata,atunci sa nu fiti suparati

Cand viata nu mai vrea sa fie cu voi ,o sa  fiti frustati!

                       ***

Alegerea vietii,imbratisarea vietii are efecte nenumarate

In sanatate,in abundenta si in relatii are efecte imediate!

Abundenta adevarata  vine la voi  , daca viata o alegeti

Pentru ca aceasta  va  rezolva  dorinta de a trai cum vreti.
__________________
DECI REFLECTATI SI INTREBATI-VA DACA ALEGETI  VIATA,SIMTITI RASPUNSUL IN VOI !SI ALEGETI DACA FACETI O SCHIMBARE SAU CONTINUATI SA TRAITI CA PANA  ACUM!  NOI  SUNTEM CREATORII VIETILOR NOASTRE SI NUMAI NOI PUTEM SA  LE SCHIMBAM IN ORICE MOMENT !IAR  UNIVERSUL ,INGERII,DUMNEZEU SUSTIN ORICE  ALEGEM ,DAR  NU FAC CEVA IN LOCUL NOSTRU !

Niciun comentariu: