Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 septembrie 2014

CONECTAREA LA CONSTIINTA NU SE GANDESTE

Fiecare dintre noi a trecut/trece prin mai multe etape in evolutia sa spirituala ,iar evolutia este  continua,nu este un varf de atins si apoi sa ne oprim!Si toate aceste etape te conduc in final la intelegerea a cine esti cu adevarat,nu numai un om limitat,nu numai ceea ce vezi in oglinda.Suntem Fiinte de Constiinta care se manifesta prin trup uman pentru a avea experiente de viata aici in densitatea ,in dualitatea de pe aceasta planeta unica ,minunata!Numai ca  majoritatea  oamenilor a devenit controlata de minte,care  este complexa ,care se bazeaza pe a controla ,pe a avea si foloseste aceste instrumente dupa cum se observa in jur ,la tot pasul.
Umanitatea a intrat in epoca iesirii din minte,de sub controlul mintii si de conectare la divinitatea din fiecare,la Constiinta sa!Chiar daca  poate nu credeti asta ,tot ceea ce se petrece in lume este despre schimbare,despre Putere si Libertate ,despre a deveni  liberi de controlul mintii,de manipulare,de a reveni la conectarea divinitatii din noi,la constiinta.Si aceasta nu se poate studia ,invata,pricepe,nu  se realizeaza prin rugaciuni,prin mantre,nu se poate forta.Dupa ceea ce  constientizam adevarul despre cine suntem cu adevarat ,prin relaxare ,respiratii adanci-constiente si prin permitere,numai aceasta este necesar!Atat! Numai mintea face ca lucrurile sa fie complexe,de aceea prin trecerea dincolo de minte,de trancanelile sale,de ganduri si prin deschiderea  catre constiinta,prin permitere,revenim la manifestarea divinitatii in prezenta noastra,in acum si aici.Constiinta este Constienta ,nu are gandire,nu are limbaj!Constiinta inseamna EXIST,Eu Sunt Ceea Ce Sunt !
Constiinta  experimenteaza ,simte ,acumuleaza intelepciune,nu are nevoie de etichetele mintii umane ,de personalitatea umana /titluri dobandita cu mintea ,nici de ceea ce ai obtinut ca acumulari materiale.Nu inseamna ca  spiritualitatea ar insemna suferinta  sau lipsa ,saracie.!In niciun caz ,asta propavaduiesc mai ales cei care au foarte mult!
Constiinta  vrea sa experimentam viata asa cum alegem noi,cum ne place,sa incetam sa mai invatam din experiente,suntem satui de a invata ,de a lua lectii!
Desigur acest mesaj  va fi inteles de cei care au inteles cine sunt cu adevarat si ca pot deveni creatori constienti ai realitatii lor,ca prin conectarea la constiinta/divinitatea din ei,nu de undeva din afara,viata lor poate fi traita in bucurie si creativitate,simplu,divin!Fiecare este ceea ce crede ca este si are in viata conform credintelor sale si este in regula oricum.Aceasta deoarece totul este in regula /divin in toata creatia ,chiar daca aparent lucrurile par altfel.
Si ca sa ne distram am scris in versuri despre conectarea la constiinta :

                  CONECTAREA LA CONSTIINTA


                  De Georgica  S.

 

Sa trecem dincolo de minte,de controlul ei sa fim eliberati

Reprezinta o conditie esentiala pentru a deveni iluminati !

Noi  suntem cu adevarat fiinte de constiinta , sa nu uitati

Iar in constiinta  nu este nici o gandire pe care sa o utilizati !

                           ***

Nu exista gandire si  nu exista limbaj in a noastra constiinta

Constiinta este Constienta si  ea are  simplitate in folosinta !

Constiinta are flexibilitate , ea  are deschidere la experienta

Constiinta inseamna Exist,Eu Sunt Ceea Ce Sunt ca Fiinta !

                            ***

Calea de conectare la constiinta nu se forteaza ,nu se gandeste

Este despre a avea  respiratii adanci ,constiente,asta foloseste !

Respirand adanc , in tacere, relaxati, mintea astfel se depaseste

Iar noi  ne deschidem  sa intram in  constiinta care ne fericeste !

                            ***

Gata cu experientele facute ca lectii ,  din care noi sa tot invatam!

Ne-am saturat de lectii,repetate iar si iar,acum de viata ne bucuram!

Tot  ce ne place si am ales vine in acum la noi simplu,fara sa fortam

Si doar permitem ca ,  experientele alese  cu drag sa le manifestam !

Un comentariu:

Unknown spunea...

Namaste! Eu Sunt cel ce Sunt! DA! Adevarat ceea ce ne-ai marturisit aici! Ii Mulțumesc Universului Ghizilor si tuturor celor ce ma ajuta in evoluția spirituala.La mine,Nu s-a "legat" sa practic acele meditații sau sa urmez alte scoli spirituale.Am ințeles in final ca totul depinde de Tine! :) Si asa Este! Eu Sunt cel ce Sunt! Mulțumesc!