Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 decembrie 2012

SA ELIBERAM FRICA SI GRIJA

In aceasta luna decembrie 2012, umanitatea  are parca mai multe griji,mai multe frici  ca niciodata,culminand cu aceea despre posibilul sfarsit al acestei lumi .Am spus de fiecare data ,oricui vrea sa asculte ca , frica si grija nu rezolva nimic,niciodata,din contra creaza probleme persoanelor care le manifesta .Multe depresii,mai multe ca niciodata in aceasta perioada sunt cauzate de griji,de trairea in trecut ,de lipsa de incredere in viata.
Grija si frica sunt emotii  care au ca sursa mintea umana si se bazeaza pe evenimente trecute din viata  persoanelor respective.
"Nu exista nici un motiv de ingrijorare......Lucrurile de care va ingrijorati nu se vor petrece  niciodata,in general.Este o lege spirituala.Nu este nimic de care sa te ingrijorezi!Grija te alearga de colo  colo urmarindu-ti coada..."-Adamus St.Germain
Si ce sa faci daca din vechea obisnuinta aduci frica si/sau grija?Sa  le privesti in fata ,sa le simti fara a fugi de ele ca nu scapi,vor reapare cand iti este lumea mai draga.Intr-un fel sa le infrunti,fara a te lupta  cu ele,doar sa  intri in ele,sa le simti si treptat se elibereaza ,dispar si nu mai revin.
Noi nu mai suntem cei din trecut,de unde revin acele amintiri,noi ne-am schimbat,ne  schimbam,intram in Noua Energie si acele amintiri devin irelevante in noua era, in care intram in aceasta luna .
Asa ca alegem si permitem sa eliberam  grija si frica !Si cel mai usor am scapa de acestea ,daca iesim din controlul mintii!

Niciun comentariu: