Totalul afișărilor de pagină

luni, 24 octombrie 2016

DESPRE DORINTA SI MANIFESTARE
Despre a visa la ceva,a dori  si a manifesta

Fiecare dintre noi  mai poate avea dorinte neamplinite,mai poate visa la ceva care i se pare irealizabil si se poate simti nemultumit! A avea abundenta ,a avea destui bani,a avea sanatate si relatii potrivite,acestea reprezinta  dorintele principale ale oamenilor.
Maestrul Adamus Saint Germain ne-a transmis anterior un material intitulat „Clinica Abundentei”in care precizeaza cum functioneaza  atragerea ,exprimarea abundentei in viata noastra .
Recent am vazut un material transmis recent de arcturieni in care se arata diferenta dintre  a avea dorinte si a manifesta ceva.Se subliniaza ceea ce stiam ca atunci cand ai  dorinte sa ai ceva ,inseamna ca persoana respectiva crede ca nu are  acel ceva ,se vede ca o victima .A dori,a visa la ceva ramane asa plutind in neant ,cu sanse reduse de a fi manifestata in viata persoanei care doar doreste.
Iata  cateva idei in acest sens de la arcturieni;
„...Dorinta si manifestarea nu sunt in aceeasi energie.Dorinta inseamna a NU avea ,iar manifestarea inseamna a avea in Acum.....Cand va doriti ,voi pareti ca o victima propriului sine....Credeti ca dorinta voastra este implinita,ca aveti deja ceea ce v-ati dorit..(In Biblie se spune sa fim recunoscatori ca deja am primit ce dorim....).....Atunci cand credeti ca va puteti manifesta  dorintele va focalizati pe bucuria si implinirea de a fi creatorul propriei vieti.....Exista o relatie continua intre starea voastra de constiinta si increderea in propria voastra putere de manifestare,de a fi creatorul vietii voastre..”-Arcturienii/oct.2016
Va amintiti cum Adamus spunea recent sa nu repetam ca o mantra ca permitem,permitem,fiindca ar insemna ca nu am avea ce permitem.
Exprimat altfel mesajul arcturienilor;
Dorinta inseamna ca Nu ai,ca-ti lipseste
Pe cand manifestarea e a avea,primeste!
Deci fiti in Acum,fara timp ,cu manifestare
Nu doar sa visati/doriti stand in asteptare!
  ***
Cand doar va doriti ceva, o victima pareti
O victima a propriului sine,asta  va credeti!
Mai bine credeti ca dorinta va este implinita
Se manifesta in acum,nu trebuie a fi cersita!
Iar mie mi-a placut recomandarea Maestrului Adamus Saint Germain in privinta abundentei,a manifestarii ei.Atunci cand ai deplina incredere in tine,in faptul ca esti un creator al vietii tale si ai totul in tine,atunci doar declari din inima’
„Da ,Eu Sunt Abundent! „ Respiri adanc asta si ai incredere ca deja ai primit !


Niciun comentariu: