Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 mai 2014

DESPRE CONTROL SI MANIPULARE DIN EXTERIOR



Controlul si manipularea unor mase de oameni in interesul  propriu al unor persoane,grupuri de oameni,organizatii de tot felul,nu mai vorbesc despre partidele politice actuale,constituie o practica veche .Prin media ,prin propagarea unor stiri  false,se induc in mintea oamenilor idei si credinte care sa le fie de folos celor care manipuleaza  si nu oamenilor in general.Iar inducerea fricii este principalul instrument de manipulare.
Scenariul existentei unor conspiratii la tot pasul este de asemenea o metoda  utilizata si practicata de multe persoane,care cred in conspiratii. Precizez ca nimeni nu ne poate face un rau,daca nu permitem  noi aceasta ,daca nu credem ca ne poate afecta.Cine crede in conspiratii  traieste starea de victima ,este deja o victima.Fiindca daca credeti ca cineva /ceva va controleaza viata,asa va fi!Acele persoane care accepta ideia ca  poate fi manipulate de catre ceva din exteriorul lor,ele  permit ca acest lucru sa se intample lor.Atata timp cat se cauta motive si raspunsuri in afara lor,aceia vor fi  mereu la cheremul convingerilor,superstitiilor,vor fi separate de cunoasterea din ei.
Fiecare om poate fi arhitectul propriului destin,poate deveni creator si stapan al vietii sale,daca intelege aceasta ,daca are incredere de sine,alege si crede ca este posibil sa realizeze aceasta!SA FIM NOI INSINE  asa cum simtim si alegem ,fiecare pe calea sa ,fara a urma ,fara a fi influentati ,manipulati din exterior.Fiecare dintre noi este  unic in felul sau ,chiar daca este interconectat la tot ceea ce este!
Si ca sa ne distram  am sintetizat acest mesaj si altfel,in cele ce urmeaza;

Despre control si manipulare din exterior
    de Georgica S.

Cine mai crede ca viata sa  este  controlata
De catre cineva/ceva din exterior manipulata
Va permite credintei sale sa fie usor realizata
Devine  victima a propriei credinte asumata !
                   ***
Cine cauta motive si raspunsuri in al sau exterior
Aceia  vor fi la cheremul superstitiilor din popor
Separati de cunoasterea din ei ,de la propriul izvor
In loc sa fie cu adevarat stapan al vietii sale,creator!

Dragi prieteni accept  si onorez opinia  fiecaruia ,ceea ce simte si crede fiecare in etapa evolutiei sale.Stiu ca adevarul fiecaruia este ceea ce afirma Sinele fiecaruia ca este si ca orice credem ,asa este pentru noi si aceea vom deveni!Deci sa fim atenti ceea ce credem si sa nu uitam,CREDINTELE SUNT IPOTETICE,IAR CUNOASTEREA ESTE ABSOLUTA! Cunoasterea nu este  credinta,iar unicul lucru care aduce cunoasterea este a sti/sa stii,fara indoiala,fara credinta si speranta ,acestea din urma fiind ipotetice!
Si asa este!
NOTA;
Si poate se va spune,oare  si acest mesaj nu este o manipulare?Fiecare  dupa cum simte,aici nu am indicat de urmat ceva ,ci doar am semnalat/atentionat ceva si fiecare face cum simte!

Niciun comentariu: