Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 iunie 2013

NU EXISTA DESTIN PREDESTINAT.,DECAT DACA CREDETI CA ESTE ASA !

Majoritea oamenilor cred in soarta ,in destin/karma ,ca  suporta pacatele si greselilor lor si ale stramosilor lor.Intelegerea mea din acest moment este ca ,in prima parte a vietii noastre avem preluata asa numita karma ancestrala ,un efect al  structurii genetice preluate de la parinti ,care include si boli mostenite si un bagaj personal de  probleme  ce le-am adus individual in aceasta viata pentru a le vindeca .Si fiecare dintre noi poate vindeca si elibera karma ancestrala si apoi sa-si creeze viata cum alege,nu ca ceva predestinat.Clar imi este ca nu Dumnezeu sau altcineva ne fixeaza anterior destinul,niste sarcini pe Pamant sau mai stiu eu ce.Suntem numai o rezultanta a alegerilor,gandurilor si actiunilor noastre anterioare,iar daca alegem sa vindecam,sa acceptam si sa eliberam trecutul si sa facem alegeri constiente,cu incredere  de sine,atunci  suntem creatori ai modului in care se desfasoara viata noastra.Poate este mai simplu pentru multi dintre noi sa  consideram ca nu avem   nici o responsabilitate,ca cineva de sus ne-a pus in carca ceva de suportat si preferam situatia respectiva. Este alegerea lor ,pana se trezesc si o onorez,nu-i pot convinge sa fie constienti ,ei vor deveni singuri si la un moment dat se vor satura de jocuri,de destin si GATA!Vor elibera credinta destinului /soartei  .In cele ce urmeaza am sa redau o copie dupa un mesaj despre destin ,transmis prin channeling de Maestrul Ascensionat Tobias,in aprilie 2009.,
"Nu există destin
Nu există destin. Destinul este un sistem de credinţă care a fost – cum aţi spune voi – imprimat în conştiinţa şi minţile oamenilor. Este uşor de spus că există destin, că Dumnezeu are un plan pentru voi. Ei bine, asta nu mai merge.
Dumnezeu nu are un plan pentru voi. Ei bine, asta ar fi caraghios, pentru că ar fi un tip de control, o lipsă de compasiune. De ce ar avea Dumenezeu un plan pentru voi, când Dumnezeu ştie deja că sunteţi deja acolo? Deja aţi făcut asta. Acum, Dumnezeu vă oferă darul, voi vă oferiţi darul modului în care voi vreţi să experimentaţi cum aţi ajuns acolo, dar destin nu există.
Şi la fel de negativ, aţi putea spune, sau la fel de confuz este destinul auto-impus, bazat pe trecutul karmic, pe credinţa că aţi făcut anumite lucruri ieri, în vieţi trecute, în vremurile atlante, în timpurile extraterestre, oricând altă dată, credinţa în care aveţi un destin auto-impus, în care drumul pe care aţi călătorit în trecut va crea cărarea viitorului vostru.
Şi voi spuneţi: “Da, dar am avut toate acele vieţi trecute şi am făcut lucruri groaznice, am făcut şi lucruri minunate. Am fost victimă, am fost abuzator. Aşa că, prin urmare, destinul meu este să curăţ toate acestea”. Aşa că fie curăţate. Astăzi. Chiar acum! De ce să mai aşteptaţi?! (râsete) Ce altceva mai aveţi nevoie să experimentaţi pentru a curăţa? Ce altceva… Ce lecţii vreţi să tot continuaţi să învăţaţi?
Aşa că nu există destin. Acesta este un sistem de credinţă care vă va limita jalnic. Unii dintre voi spun: “Dar, da, există… oh, sinele meu superior. Sinele meu superior are un plan pentru mine, un destin”. Ba nu. Sinele vostru superior... ei bine, mai întâi de toate, haideţi să nu ne referim la asta. Esenţa voastră este cea mai simplă componentă a voastră. Nu este o componentă complexă, ierarhizată. Este cea mai simplă componentă din voi şi doar vrea experienţă şi exprimare. Asta este tot. Voi – hai să nu discutăm despre ea ca despre lucruri separate –, voi, pur şi simplu, ca fiinţe divine, căutaţi experienţă şi exprimare, simţirea şi experienţa excepţională de a fi. De a fi. A fi poate fi orice vreţi voi să fie.



Atât de des voi daţi vina pe sufletul vostru sau pe esenţa voastră. Voi spuneţi: “Da, dar are un plan de ansamblu”. Planul de ansamblu este doar pentru voi, ca să vă iubiţi pe voi înşivă. Asta este tot. Iar în iubirea de sine vă veţi înţelege pe voi înşivă. Acesta este singurul plan.



Aşa că există o credinţă comună printre oameni. Marea lor majoritate cred în destin. Este o capcană. Este o închisoare. Este o experienţă. Dar ei realmente cred că există nişte fiinţe care trag nişte sfori, care aduc tot felul de obstacole peste care trebuie să săriţi voi, care zilnic creează noi labirinturi pentru voi, labirinturi în care trebuie să intraţi şi să vă descoperiţi drumul în afara lor. Poate că este tentant şi vă incită să gândiţi astfel, dar vă informez că nu există destin. Există doar alegerea. Doar alegerea.



Acum, deşi asta sună minunat, cere un volum uriaş de responsabilitate personală. Este greu să fii victimă şi să alegi. Este mai uşor să spui: “Da, este doar ghinionul meu. Este drumul meu karmic. Asta vrea pentru mine sinele meu mai înalt”. Este lipsă de responsabilitate. Este un joc. Este o iluzie. Este o experienţă, într-adevăr, dar nu aţi experimentat-o destul? Nu v-aţi săturat de ea? Nimeni nu trage niciun fel de sfori. (multe râsete, căci mâna lui Cauldre se mişcă peste cap) Nu există sfori deasupra sau sub voi. Vă încurajez pe fiecare să faceţi un pas în faţă şi să vă asumaţi responsabilitatea pentru viaţa voastră.



Oh, aici apare micuţa ceartă pe care o avem voi şi cu mine. „Tobias, eu am încercat să aleg o dată şi nu a mers. Aşa că, prin urmare... (Linda spune: ‘Ai citit întrebările?’) … renunţ. Nu ştiu de ce spui că noi putem alege, pentru că nu funcţionează”. Wow! Staţi o clipă. Mai întâi, aţi avut programarea şi experienţa din multe vieţi conform căreia nu aveţi nicio alegere. Necesită puţină practică şi puţină încredere de sine în alegerile voastre. Saint-Germain îmi spune de lângă urechea lui Cauldre că circa 88,2% (râsete) din alegerile voastre implică alţi oameni. Sigur veţi pierde acel joc! Atunci când vorbesc despre alegere, vorbesc despre alegerea pentru voi înşivă.



Acum, nu spuneţi: “Ei bine, alegerea mea pentru mine este să am o relaţie cu cineva”. Eh… implicaţi pe altcineva. Sunteţi o fiinţă suverană. Faceţi o alegere pentru voi înşivă, pentru voi. Şi mai spuneţi: “Ei bine, aleg abundenţa, unde este?” Oh, este pe drum. Este pe drum, cu adevărat, dar voi înţelegeţi că o parte din voi necesita o curăţare, o transmutare naturală a unora din sistemele voastre de credinţă vechi. Iar uneori nu apare doar ca un cazan cu aur pe podeaua din faţa voastră. Este un proces întreg care implică fiecare aspect al vostru care a fost vreodată în lipsa abundenţei care trece printr-un tip de transformare şi integrare.
Uneori alegerile voastre sunt foarte exacte, sunt foarte focalizate. Spuneţi: “Bine, vreau ca astăzi cineva să-mi dea un costum nou de haine pur şi simplu”. Jucaţi jocuri. Vă puneţi la încercare pe voi înşivă şi puneţi la încercare şi răbdarea lui Saint-Germain când faceţi asta. (râsete) Noi vorbim despre alegerile mari. Vorbim despre a nu fi foarte exacţi acum. Atunci când vă veţi pricepe foarte bine la alegeri, atunci când vă amintiţi că puteţi alege, puteţi începe să intraţi în detalii. Dar acum alegeţi lucruri pentru voi înşivă.



Acum, printre lucrurile elementare este abundenţa. De ce să nu aveţi abundenţă? Sănătatea. De ce să nu fiţi sănătoşi? Ceea ce aţi numi pasiunea. Pasiunea este naturală. Pasiunea este exprimare adevărată. Voi aveţi tendinţa de a fi foarte, foarte exacţi, literali, încât vă provocaţi singuri că nu ştiţi să faceţi alegeri.



Pe Noul Pământ avem un întreg campus dedicat înţelegerii procesului alegerii, care mai este numit şi „De ce naiba este aşa de greu pentru oameni să facă o alegere şi să o manifeste?” Vă sugerez, dacă nu aţi fost deja acolo, să petreceţi ceva timp acolo. Uneori aveţi o terminologie foarte definită sau un concept asupra alegerii. Vreţi să devină foarte materială, vreţi să fie rapidă şi, din nou, o folosiţi ca mijloc de testare a voastră sau a lui Dumnezeu. Înţelegeţi cum este cu adevărat să faceţi o alegere profundă pentru voi înşivă, o alegere în care înţelegeţi că nu contează. Este vorba despre cum vreţi să experimentaţi viaţa."-TOBIAS









Niciun comentariu: