Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 iunie 2011

Schimbarea vibratiei naturii umane

O tara ,un popor care  doar supravietuieste din cauza  unui sistem economic,politic,culltural,social,etc care este bolnav,nu poate fi condusa de lideri care sa aiba o constiinta inalta!Si ma refer la orice tara din lume,nu la Romania!Exista inca prea multa dorinta de putere si multa lacomie in tara si in lume!Si multi oameni de buna credinta au o indoiala ca acestea se vor schimba curand,desi  se vor schimba ,se afla in curs de  a fi eliberate de pe scena lumii.Are loc in prezent  o trecere la o vibratie superioara a constiintei,a naturii umane, care vindeca tari si continente de bolile dualitatii.Treptat actualii lideri din majoritatea tarilor  se vor prabusi,a inceput deja acest proces in unele tari.Am convingerea ca  vor apare treptat lideri/conduceri  care vor veni de peste tot din lume,care vor lucra  cu Noua Energie si se vor ocupa de popoare si nu numai de interesele lor personale si de partid.
Mult a fost,putin a mai ramas pana ce aceste vor fi puse in practica!Pana atunci sa nu ne lasam prinsi in drama din jurul nostru,in diversele scenarii apocaliptice care se fac.Sa nu mai credem  pe cei care propaga vechea paradigma din dualitate,bazata pe conflict,pe suferinta.Sa incepem sa traim ,nu doar sa supravietuim,sa alegem sa fim liberi si suverani,fara dependente de altii,de sistem.Nu uitati ca suntem ceea ce credem ca suntem si avem in viata conform credintelor noastre!
Dar fiecare alege si face cum simte ca este potrivit persoanei sale,potrivit caii si etapei in care se afla la nivel individual si onorez aceasta!

3 comentarii:

ramona spunea...

ASA E! Fiecare tara are exact ce merita! Cand oamenii o sa inteleaga ca schimbarea porneste de la ei insasi,atunci se va intampla minunea. Cei care conduc sunt doar imaginea societatii in care traim.
Oamenilor le place jocul si drama si pur si simplu nu vor sa iasa din asta. Isi dau puterea altora si apoi se intreaba mirati de ce nu exista o schimbare. Au incredere in ceilalti dar niciodata in ei insasi.
Si eu, care fac aceste comentarii se pare ca sunt inca prinsa in jocul masei, atarasa ca un magnet. Usor de spus, mai dificil de pus in practica.

star seed spunea...

ideal ar fi sa vibram in acord cu armonia universala si aici pe PLANETA ALBASTRA...insa setea de putere ne orbeste...iar cel ce se ridica impotriva sistemului este lichidat sau redus la tacere prin mijloace conventionale sau nu....si astfel multora li se face scarba....adevaratii HAIDUCI, LUPI sunt singuratici si in asteptare ... pana cand , pana unde nu stim, dar simtim cu totii ca nu se mai poate...miscari de schimbare sunt initiate in statele arabe,dar pana la final mai e...poate vor ajunge sa aiba o democratie ca a noastra...ceea ce nu le doresc,caci nici noi nu o mai vrem...pana la urma conflictele lovesc tot in oamenii de rand, in acel popor, iar drama este doar a lor, caci de mii de ani HIENELE nu au avut parte de judecata dreapta de apoi...vorbim himeric de crucificarea lor, de noua lume....nu avem inca constiinta de grup, de popor planetar...usor de zis si gandit, nu imposibil de realizat,insa greu de pus in practica....si cum speranta moare ultima, poate CANDVA, foarte aproape, vom fi unul si vom fi iubire si vom avea parte doar de minuni....

ccstandard spunea...

Va fi mai curand decat pare....Schimbarea este inevitabila,iar haosul schimbarii devine tot mai vizibil,....Desi nu mai sunt valabile profetiile,uite fac una...in maxim trei ani,treptat pana atunci se va produce marea schimbare.mult a fost putin mai este,la viteza trecerii acestui timp iluzoriu...este ca si facuta...Sa nu ne concentram pe drama.!