Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 octombrie 2010

Realitate iluzorie

In aceasta perioada de schimbari rapide/haos,in care multi oameni nu prea inteleg ceea ce se intampla cu ei si cu lumea din jurul lor,cand multe persoane sunt in plina drama cuprinsi de frica,cand taberele politice au conflicte continue antrenand si mase de oameni in judecati,critici,analize mentale ,tin sa reamintesc tuturor urmatorele;
LUMEA EXTERIOARA ASA CUM O PERCEPE FIECARE ESTE O MANIFESTARE A CREDINTELOR SALE SI ALEGERILOR SALE!TRAIM INTR-O ILUZIE FOARTE .......REALA, NOI SI TOATA LUMEA DIN JURUL NOSTRU.ESTE O ILUZIE .CHIAR DACA PARE ASA REALA,DEOARECE ORICE DIN ACEASTA REALITATE POATE FI SCHIMBAT,TRANSFORMAT,ADICA ESTE CEVA TEMPORAR/VREMELNIC.
Sa nu uitam niciun moment ca totul este in perfectiunea momentului,divin,in regula in intreaga creatie!Sa acceptam totul ,facand alegerile pe care le simtim potrivite pentru noi,fara a ne lansa in critici,judecata,frici,fara griji,fara a ne bloca in minte.Sa avem incredere totala in noi insine,in ceea ce simtim ca este potrivit pentru noi,in nimeni altcineva.Stiu ca cei care opun rezistenta schimbarii,care se agata de traditii/obisnuinte ,aceea au/vor avea de suferit.De aceea este potrivit sa ....curgem cu schimbarea,sa ne adaptam noilor conditii,fara a ne crampona de trecut.
Sunt opiniile mele ,dar fiecare are discernamant , procedeaza cum crede ca este potrivit fiintei sale si accept/onorez aceasta!

Un comentariu:

Anonim spunea...

hmmm, daca tot suntem la capitolul poezii,ceea ce spui tu se reflecta in poezia lui Eminescu "Glossa", sau invers(cum doresti). Ar cam trebui sa-mi amintesc asta in fiecare zi, dar cum nu o fac, multumesc in gandul meu ca intelnesc persoane care sa ma aduca cu picioarele pe pamant, macar din cand in cand. Pace mintilor noastre!