Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 iunie 2009

Schimbarea credintelor vechi

Auzim adesea ca avem in viata conform credintelor noastre pe care ne concentram atentia.Si vechile credinte vor fi experimentate,pana ce oamenii aleg sa le schimbe.Aceasta deoarece;
Credinta creaza asteptarea
Asteptarea directioneaza atentia
Atentia filtreaza perceptia asteptarii
Perceptia este realitatea traita ,deoarece realitatea pe care o percepeti este realitatea pe care o traiti.
Simplu nu-i asa?
A sosit timpul sa schimbam vechile credinte ,sa intelegem ca totul se schimba pe aceasta planeta si ca singura certitudine in acest Univers este ....SCHIMBAREA.Si aceasta are loc indiferent daca noi opunem rezistenta sau nu.Numai ca cei care se opun schimbarii ,care se cramponeaza de vechi ,in toate domeniile ,vor suferi .De aceea prefer sa curg cu schimbarea ,sa o accept si sa ma adaptez la noile conditii .
Dar fiecare face dupa cum simte/crede si onorez aceasta ,fiindca fiecare are liber arbitru.Numai ca veti observa ca schimbarea se accelereaza in partea a doua a anului,ca vechiul este zdruncinat ,maturat/transmutat.Si noul isi face tot mai simtita prezenta!
Si asa este!

Un comentariu:

CreatEve spunea...

Namaste George,

Credintele vechi limiteaza simturile tocmai pentru ca vin din minte. Sunt intocmai unor obstacole dar in acelasi timp sunt niste energii minunate pe care tot noi ni le-am oferit nu? :) Ni le-am oferit pentru a le putea rezolva. Odata rezolvate se poate face transferul de "informatie" la nivel de suflet daca nu constient. Acei oameni poate ca vor alege la un moment dat sa utilizeze simpla noastra prezenta:). Suna putin pretios dar cred ca stii la ce ma refer.

Ma bucur enorm ca am mai gasit Shaumbra si in Bucuresti.
Iti doresc inspiratie divina pentru a continua "munca" ta aici si sa ai un proces evolutiv caaat mai minunat.