Totalul afișărilor de pagină

luni, 1 decembrie 2008

DOAR FITI!

Orice persoana cu preocupri spirituale cunoaste ca timpul si spatiul sunt iluzii din lumea tridimensionala ,chiar daca acestea par asa de reale.Le putem numi iluzii....reale.Toate mesajele entitatilor angelice ne reamintesc despre iluzia timpului si a spatiului ,despre faptul ca timpul creaza distante si ca spatiul ocupa timp,etc.Si nu putini ne-am chinuit cel putin odata sa inte;legem ,sa credem cum spatiul si timpul nu exista ,desi majoritatea oamenilor crede ca exista.
Nu exista decat prezentul ,decat eternitatea ,care nu inseamna ceva ca timpul perceput de noi.Eternitatea este un moment etern,fara inceput si fara sfarsit ,este ca o lumina care nu se diminueaza niciodata ,care nu are un contur.
In eternitate nu exista tinerete si batranete,ca urmare nu putem imbatrani in eternitate.Rezulta ca imbatranirea este si ea o iluzie adanc intiparita in constiinta umana si deoarece se crede ca toti oameni imbatranesc ,este mentinuta in continuare de oameni si ca urmare au dupa cum cred.Fiindca noi suntem creatorii vietilor noastre ,suntem /devenim ceea ce credem ca suntem/devenim.
Stiu ca acest mesaj despre timp,spatiu,despre a fi in prezent ,unde este /il gasim pe Dumnezeu ,despre eternul moment acum ,poate induce ganduri care pana la urma sa va blocheze in minte,in ratiunea umana si nu s-ar ajunge la vreun rezultat.Propun numai sa cunoastem aspectele iluzorii ale timpului si spatiului ,sa alegem sa fim in eternul acum si aici!
Sa nu ne fortam sa intelegem ,sa credem .Nu trebuie sa credem nimic.DOAR SA FIM! DOAR SA FIM IN ACUM SI AICI,IN ETERNUL ACUM!
Dar fiecare alege dupa cum simte in inima lui si onorez/accept aceasta!

Niciun comentariu: